NAŠE SVETOVALNE STORITVE

Zagotoviti kvaliteten produkt je najvažnejše v vsakem poslu, vendar je to še posebej važno za finančne storitve, področje, kjer je prišlo do velike rasti ponudb storitev in razvoja v promociji teh storitev. Zavarovalne družbe in banke se pospešeno prilagajajo novim trendom in so zelo kreativne v kreiranju novih produktov. Zato je strankam vse težje dobiti jasen pregled, kaj se nudi na tržišču. Naša naloga je, da strankam nudimo pomoč in nasvet. Strokovno usposobljeni sodelavci SAFE LIFE-a vam lahko nudijo podporo na naslednjih področjih:

 • Življenjsko zavarovanje
 • Ocena zavarovanja v primeru invalidnosti in/ali bolezni
 • Ocena pokojninskega programa
 • Nezgodno zavarovanje
 • NAŠA PODPORA

  Večina strank SAFE LIFE-a je v Srednji in Jugovzhodni Evropi. Verjamemo, da razumevanje želja naših strank in splošnih pogojev predstavlja koristno storitev, ki bi jo bilo potrebno nuditi prebivalcem vseh držav.

  Naša strokovna usposobljenost na področju zavarovanj in financ nam omogoča, da svetujemo našim strankam, kako izbrati najboljšo rešitev za svojo bodočnost. Ponujamo kompetentne in strokovne nasvete pri izbiri dolgoročnih investicij in življenjskih zavarovanj.
  Naš cilj je nuditi našim strankam jasno in nepristransko sliko o njihovih pokojninskih načrtih in omogočiti kompetentno osebno pokojninsko rešitev.